Vi bedriver vårt avelsarbete med största omsorg. Avels djuren i tilltänkta parningar studeras noggrant och det ligger mycket granskande i hur vi tror att det kan tillföra rasen och individerna så mycket positivt som möjligt och föra rasen vidare. Hanhund och tik ska passa och kompletera varandra på bästa möjliga sätt. Temperament, exteriör, hälsa och de jaktliga egenskaper ställer vi allra högsta krav på.

Alla våra hundar lever i familjen och sover hos oss i sängen. Valparna får sin första tid hos oss i hemmamiljö med mycket aktivering, små skogspromenader, träffat och levt ihop med våra andra hundar och massor av kärlek så dem har den bästa grunden och tryggheten innan dem kommer till sina nya familjer.


Vi säljer våra valpar till aktiva jägarhem. Då hundarna avlas till jakt med starka jaktliga egenskaper krävs det att hunden sysselsätts så att man inte får en understimulerad hund som börjar med olater pga att dem är uttråkade. Vi har gjort vid några enstaka fall undantag om de har andra aktiva planer med hunden.


Vi ser gärna att våra valpköpare meriterar hundarna i framtiden. Får att uppmuntra detta betalar vi anmälningsavgiften till ett drev prov, en utställning och om så önskas till en karaktärs prov i konstgryt.

Vi finns alltid för våra valpköpare för stöd, tips  eller en prat stund. Vi blir väldigt glad om vi får lite uppdateringar om hur det går för er. Vi har en facebook grupp där det är lätt att hålla kontakten och se hur det går för andra Heavenly Hunters hundar.

Alla är välkommen att komma hit och se hur vi och våra hundar har det och träffa oss!


Planerade valpkullar 2023

Planerad parning med Heavenly Hunters Sparris. Hanhund ej bestämt ännu.


Vid intresse om valp skicka ett meddelande. 

Finns väntelista på valpar så var ute i god tid. Vi väljer våra valpköpare med omsorg för att få ut det bästa för alla parter.